Je Eigen CD Maken?

Wil je een (demo) CD maken van je eigen muziek(groep)? Wil je een CD maken voor je leerlingen om thuis mee te oefenen? Wil je persoonlijke ondersteuning van een ervaren opname en muziek- & geluidsediting technicus? Bij Judith Pertz ben je in goede handen.

Sinds 1991 produceert Judith Pertz CD's op kleine schaal. Zij helpt haar klanten in het professionele opname op locatie, editing en opmaak proces. Judith Pertz Zij heeft zowel muziek als oefen CD's gemaakt gemaakt: CD's ten bate van musici in derde wereld landen; Pilates lichaamswerk, een thuis-oefen CD; CD's van haar eigen werk; oefen CD's voor leerlingen; CD's voor kunst tentoonstellingen. Wegens haar persoonlijke aanpak en haar brede belangstelling kan zij je helpen de weg te vinden naar een product op kleine schaal dat binnen je budget blijft. Zij kan opnames maken op locatie en ook muziek editing en opmaak werk voor of met je verrichten.

Zij vraagt voor haar werk 30 per uur, exclusief reistijd en -kosten.

Naast haar opname- en editing studio is Judith Pertz ook docente fluit, improvisatie en ensemble (klassiek, wereld, pop). logokntv Dwarsfluitiste en stemkunstenares Judith Pertz geeft ruim dertig jaar les in de Muziekschool Noord te Amsterdam. Zij is lid van de KNTV, vakbond voor professionele musici. Haar hobbies zijn Aikido en (berg)wandelen.

Klik hier voor een lijst van producties door Judith Pertz (jlp flute) CD's, cassette en boeken in samenwerking en in eigen beheer uitgegeven.


(jlp flute) Judith Pertz -- Audio CD opname en productie
Amsterdam. Telefoon: 020 - 62 66 578
Email: jlp-flute@xs4all.nl
Ga naar de webstek van Judith Pertz en jlp flute


Info over Judith Pertz als musicus en kreatieve muziekkunstenares: Judith Pertz heeft sinds 1969 gespeeld in USA, UK en NL als solist en in uiteenlopende bezettingen -- klassiek (Amsterdam Conservatorium); wereldmuziek (middels het samenspelen en optreden met muzikanten uit verschillende culturen); jazz improvisaties (o.a. Burton Greene en Trio Pretzel & Comm); Muziektheater soloprogramma De Phoenix en het (ongrijpbare) Verlangen (met dwarsfluit en Nederlandse Pozie). Zij heeft in 1998 een quadrafonisch geluidscollage Woman and the Winds gecomponeerd met gebruik van composities van haarzelf, opnamen uit haar buitenlandse reizen en natuurgeluiden. Zij heeft 13 CD's uitgegeven. In 2006 geeft zij verschillende uitvoeringen van haar nieuw werk, "Een Uniek Gesprek" in samenwerking met fijnschilder Lieve Dejonghe. Muziek wordt geprojecteerd om het publiek heen via 8 luidsprekers terwijl zij live optreedt en de beelden van de aangrijpende schilderijen van Lieve te zien zijn. In Ekeren, nabij Antwerpen in September 2006 en in Brugge centrum December 2006.